Followers

Thursday, May 12, 2011

My Art _ Shadow Mirrow

ollaw..
Never be BETRAY..
Kali ni mood tgh xbrapa baik...xde feeling nak edit ckit tapi jiwa nak berkarya tgh ada. Jadi saya cuba je la..hehe Dah lama nak wat macam Poster tapi nak gabung dengan cover kulit buku tengah terselak..Harap nampak cikit artwork ni macamtu..hehe Lepas 2 nak bagi nampak lain ckit wat macam mirrow ckit..duplicate n flip je ni pastu tambah effect2 n adjusment ckit..last skali edit2 bagi nampak "comot" ckit...hihi
Best dan sakit mata lama2 ngadap laptop ni.. =P

1 comment:

Text