Followers

Wednesday, May 11, 2011

Photoshop tempat berkarya selepas lukis manual

Assalamualaikum.. (^.^)
siap jgak satu lagi..xde idea masa2 akhir nak wat editing yang ni tapi ada masa terluang..
Jadi sempoikan je la bagi siap..hehe..
Hingat nak wat macam cover depan web untuk editing photoshop..ok ke x ek? nampak cikit2 tak macam tu? nanti nak try lagi la.. tapi kan agak sedeh la..bila dah sokmo guna Photoshop ni, tangan jadi keras pula nak melukis secara manual..macamana ni yer...hurm.. Alasan je kan, nak kena cubit tangan ni sbb pandai-pandai je kasi alasan macam ni..hihi
Jadi, lepas ni nak cuba guna teknik manual pula la..hihi =)

3 comments:

  1. ambo xreti mlukis.. tp suka gmbar dan lukiszn.. so tgk je ah.. haha xtau nok komen

    ReplyDelete
  2. hehe perli ni yek? mintak tunjuk ajar dari org bpengalaman n teror mcm senior syerAgh ni..hehe

    ReplyDelete
  3. pndai edit...sama la kita suka edit gmbar jgak...

    ReplyDelete

Text