Followers

Wednesday, August 24, 2011

My Baby ~ Mr.White




My laptop --> HP Pavilion dv2 (white)

hurm.. hati saya sangat sedeh laa..
kipas lappy n prossessor dya rosak..
dah dihantar ke klinik laptop service di Taiping..
Dah 3 hari ni..tp spare part tak jumpa2 lagi..
Pekerja tu kata xbrani sikit nak baiki sebab model laptop ni limited edition..
pakai system dv2..skg dah kuar dv3.. xbanyak dah spare part dv2..
saya xbrapa nak faham, tapi buat-buat faham je laa..
xkira macamana asalkan laptop tu sihat balik..
boleh je pakai tapi cepat panas dan bau macam hangit.. risau system terbakar lagi susah kan..
bunyi pun dah macam enjin motoboat bila on..
lebih baek saya g hantar baiki sebelum balik kampus..
nanti dah start study xde laptop boleh jadi gila sbb kerja-kerja projek banyak menggunakan software2 ni..
Ya Allah permudahkan perjalanan diriku ini..
Murahkan laa rezeki hidupku ini.. Amin Ya Rabbal Alamin..
Sekarang dah nak dekat raya nie..
duwit memang tengah nak guna..
nak masuk sem baru tinggal kat kediaman baru lagi ni, banyak ongkos mau guna..
hope laptop tu xmrenget sangat laa..hurm..

tapi..saya memang rindukan My Mr. White tuuu....

Hope everything will be fine.. =)

No comments:

Post a Comment

Text