Followers

Wednesday, August 17, 2011

My Dream ~


I love you
You love me
We're a happy family
with a great big hug
and a kiss from me to you
Want you say you love me too..
( My Love)



Assalamualaikum... (^_^)
tak tawu kenapa, malam ni rasa nak berblogging pulak..
sebelum blogging, saya suka edit gambar dulu..
kali ni saya edit gambar tentang intipati yang diidamkan dalam kehidupan ni..
Happy Family
dok tercari-cari ada tak gambar model yang boleh dijadikan famili..last2 amek gamba ni je la..
three person, : boy, girl n kid.. (look like in one family rite?)
erm..degree 4 ahun..sekarang dah abes 2 tahun..tinggal lagi 2tahun..
lepas ni nak kerja pastu xnak tunggu lama-lama, nak kawen laa..hehe (gatai)
nak kawen, nak ada famly sendiri.. bahagia hidup di atas bumi dan nak terjamin di akhirat sana nanti..
jadi pada insan yang menyayangi dan ingin peristerikan diri ini, masuk laa minang lepas saya tamat study dan mula bekerja ya..tamau tunggu lama-lama nanti ada orang lain sambar tatawww...hahaha
tapi yang berangan-angan hanya untuk memiliki diri ini semata-mata untuk DUNIAWI, maaf la..akanku bukak langkah seribu cuba lari dari pintu hati diredah ikut suka hati kamu nanti..hehehe
Dah banyak pengalaman saya pelajari.. Banyak perjalanan hidup dah diterokai.. Ini semua bagaikan pengalaman hidup dan pelajaran dalam kehidupan.. Melalui ni, ujung sudut hati tak sabar-sabar nak ada family sendiri..
nak disayangi dan nak menyayangi..pastu nak didik anak2.. adeehhh.. susah nak luah.. alaaa..
nak ada keluarga yang harmoni, bijak dalam menyelesaikan cabaran yang datang, keluarga yang dihormati, berjaya, disegani, yang penting idup dirahmati dan diberkatiNya..baru dapat rasa nikmat bahagia tuu..(^_^)
laen-laen, nak ada rumah sendiri, nak ada kreta sorang sebijik.. rumah ada balcony, nak ada tab mandi skali..
(tension2 bole berendam ngan suami.hahaaha)
tak lupa ruang untuk lanskap kena ada skali.. nak rumah warna puteh tp dalam bilik warna merah romantik..hehehe perhiasan rumah nak ada cermin besar, perhiasan ayat2 suci xbole tinggal walaupun reka bentuk umah alaa moden..hehe tapi tamau mewah2, nak sederhana je..mewah-mewah nanti ramai orang kacau..pembaziran nanti Allah marah.. kadang-kadang boleh lalai kalau terlebih senang ni.jadi biar selesa dan sederhana..asalkan hidup ada intipti dan berkualiti dunia dan akhirat nanti (^_^)
This is my wishing ~~~~


No comments:

Post a Comment

Text