Followers

Sunday, August 14, 2011

My Life in Taiping _ 4Elemen




Ini logo apa yee? hehe
Ini adalah logo Group 4 Elemen.. Saya ingat lagi macamana detik boley terjoin group happening ni.. Asalnya masa hari tu lepak2 minum air dekat Pelita dgn Mcd.. Dok skali dengan diorang.. Zai mintak tolong edit sikit logo untuk group diorang.. Dah kerja-kerja edit ni saya suka.. buat je laa..lagi pun mmg xde keje masa tu.. Lepas tu kan tiba2 rasa macam tersentuh pulak..Dorang ni mmg nampak gila2 ckit tp bab bekerjasama tu mmg ada.. senang nak bitaw certain2 part nampak budak2 ceria je tp certain2 part mmg matang..hehe
Masa saya tengah mengedit ni terdengar pulak dorg cerita tentang event2 group ni sampai nk p daftar kena reject pun ada..but its a normal laa... Yang pasti, saya ceria n hepi bila nampak dorg (^_^) Thanks to caer...dya banyak kenalkan saya kat member2 dya terutama 4E.. 4E ni ada group dalam Facebook taw..punya serius laa dorg ni sampai saya pun tertarik nak join.. Last skali join jgak.. (^_^)
4Elemen ni ada maksud tersendiri laa..nak habaq panjang sangat tapi mudah cerita bila cuti sem atau cuti umum kami boleh berkumpul, member2 group ni bole berkumpul skali kat Taiping n wat event..jadi cuti balik kampung tak la memboringkan.. Group ni ada yang masih skolah, bekerja n masih study.. Ni yang best, unik n pelbagai..jadi pengalaman n pengetahuan tak terbatas.. idea sentiasa macam pelangi... i like u all ! muahmuah hehe

Eh jap2.. last skali buat masa ni, logo yang terakhir warna merah tu jadi pilihan kami.. Kehidupan sentiasa berubah, mungkin satu hari nanti logo pun akan berubah,, xkisah pun asalkan persahabatan antara kami semua tidak berubah.. (^_^)

No comments:

Post a Comment

Text