Followers

Sunday, August 14, 2011

My Life in Taiping


Dah lama xupdate blog..sebab apa? pun tataw.. Mungkin sebab terlalu menghayati detik2 percutian di Taiping..
Ni gambar insan-insan yang memberikan memori dalam kehidupan saya di Taiping selama dalam percutian semester akhir tahun 2011 dari bulan 5 sampai 9.. (^_^)

Nak kata hafal nama semua org, tak brapa nak hafal laa..hehe
tapi yang saya kenal bermula dari kiri tu dipanggil emer, haziq, azim, abe, hafiz, amsyar, zai, milo, adeq, afiq , mai, affni, iqbal.. pastu yang baris atas sikit dari kiri dipanggil chaer, diqin, fendi, dik. Last skali yang barisan duduk tu dari kiri akama, saya, kakak..
(budak-budak kecik tu xtaw nama apa)hehe
Ada lagi insan2 laen tetapi diorang tak dapat datang ke Majlis Makan Malam Amal ni.. Berlangsung kat MPT pada 29.7.2011. Penuh dewan masa tu dengan para dinner dan group paling muda n fresh, group ini laa.. We Are "4 Elemen".. (^_^)
Event ni habes dalam sekitar jam 12.00..
Then kami semua pergi minum dekat satu kedai.. lagi bESSSSTTTt... ! Ada acara kena_pekena..hehe Nanti akan diceritakan..

No comments:

Post a Comment

Text