Followers

Monday, November 21, 2011

My Artwork_2D Animation Character













Projek : Semester 5, Projek 1, 2011

Subjek : 2D Animation

Tajuk : Character Animasi 2D

Skill : Adobe Ilustrator









My Artwork_

My ArtWork_3D Animation


video


Projek : Semester 5 , Projek 2 2011


Tajuk : 3D Animation


Subjek : 3D Modeling


Skill : Maya

My ArtWork _ Centre Spread

Assalamualaikum..
hye... (^.^)


Projek : Projek 1 Semester 5 2011

Subjek : Komunikasi Visual

Tajuk : Centre Spread (Halaman tengah2 majalah)

Majalah Kosmetik

Teknik : Sketching, Photografi, Adobe Ilustrator Cs5

Alhamdulillah...berjaya di submit.. Tapi sayangnya yang teknik by hand / free hand ilustrasi lukisan dan marker rendering punya projek xsempat nak ambil gambar..

Sunday, November 6, 2011

I love big family

dulu lain, sekarang laen..
masa akan datang pun laen..
tidak semua benda akan kekal kan..
kegembiraan tidak akan berkekalan tetapi tidak bermakna kegelisahan akan melanda berpanjangan..
dah lama rasa kehilangan keluarga besar..but i still can smile when i see others people get gethering with their family..tumpang kegembiraan org laen boleh buat aku senyum..kira oke jgk la..hehehe.

Friday, November 4, 2011




hurm..sayu..
aku rindu peristiwa lama..aku rindu kenangan lama..aku rindu keadaan lama..aku rindu keceriaan lama..sekarang, semakin berlalu masa semakin jauh je rasa..aku dah cuba buat seperti biasa, tapi masih tak mampu melihat senyumannya seperti dulu..mungkin ini berpunca dari ku..jika ini berlarutan, aku akan doakan kau bahagia walaupun tanpa ku..aku akan terus melihat di luar jendela ku erti hidup yang sebenarnya..walaupun perit dan pedih akan ku simpan ianya dalam hati ku dan jadikan ianya satu pengalaman untuk diri ku..aku sayang kamu..janji-janji mu akan ku pegang dan menjadi memori bahagia dalam hidup ku.. tidak akan ku lupai apa yang kamu berikan untukku dan paling berharga adalah kaseh sayang serta "your's caring"...
i love it =)

Text