Followers

Friday, December 23, 2011

My_Diary_Blogger

Harini 23Disember2011..awal pagi dari umah Bachok ke umah mimi di sebelah Tesco..apetah nama kawasan umah mimi, keterlupaan la pulak..hehehe apa yang nak diceritakan, aku dapat pengalaman baru..maen dengan anak kambing..bukan anak tapi baby kambing..kembar tiga tu..cukup manje..macam anak kucing..first time kowt aku pegang mcm hari ni..sebelum ni bukan pernah belai kambing tapi kena tanduk dek ibu kambing ada la sampai terkupas kulit perut..┅┄:pƗƗe̲̅e̲̅²≈\=D/ƗƗe̲̅e̲̅²•⌣•
Pengalaman kedua pulak..aku pegi umah cik ipah, kat Kota Jembal..sangat mengantok sebab bangun awal pagi bawak moto..perjalanan dalam sejam..mane xpenat..kebas abes semua badan..pastu yang bestnya, aku terimbas kembali zaman budak2 aku..sebab masa kat umah ipah. Anak2 saudara ipah atau budak2 ramai la jgak..dorg maen "Lubang Tikus"..hahaha lucu la sbb dulu pun aku maen jgk..hehehe yang best, ada budak kecik baru lepas tujuh hari kena sunat pun maen skali..siap pakai pelekat lagi..adik oiii..bentan kang baru taw..hehehe I never forget my chillhood..so sweet n naugty..hehehehe

No comments:

Post a Comment

Text