Followers

Tuesday, February 5, 2013

Project Custom Album

Assalamualaikum..
alhamdulillah..selesai one job..menyelesaikan custom album for wedding..
Thanks for Eddy, kawan skolah masa King Edward dulu  sbb bagi kepercayaan kat saya untuk mengedit custom album ni..
Masyukk jugak rezeki masa dok umah habeskan cuti sem..dapat jugak beli ikan untuk makan kat umah..hehehehe (sebenarnya beli bedak) =P
 Projek ni dalam seminggu untuk disiapkan..
biasalah, bab memilih gambar lambat cikit..hehhehe
Saya enjoyed utk siapkan projek ni sbb dpt isi masa kosong.. =)
Orait, kat bawah ni ada hasil kerja saya dalam mengedit custom album tu..



Cover

Permulaan

Renungan


Sentuhan



Important moments | Keberkatan Allah SWT


Dah tengokkan? apa lagi? meh doakan kebahagiaan rumahtangga dorang..tak rugi kita berdoa untuk kebahagiaan orang taw.. "Ya Allah, sesungguhnya, Dikau lah yang menemukan jodoh pertemuan seseorang itu..dan Dikau jugalah yang mewujudkan manusia secara berpasangan di dunia ini. Berkatilah pasangan di atas ini menempuh perjalanan hidup berumahtangga dan dorongilah mereka menjalani ibadah berumah tangga sehingga menjadi keluarga yg bahagia di dunia dan akhirat.aminn..

Yeyyyy..siap sudah..leh rehat..tunggu projek seterusnya pulak.. ^.^



Thursday, January 3, 2013

Custom Album

  Ni Cover Depan


 Di meja santapan raja sehari


 Setiap saat ada detiknya..


Memori bahagia tersingkap bersam keluarga..


Assalamualaikum dan salam sejahtera ^.^
Hye..kat atas ni antara kerja-kerja photoshoot dan editing saya..
korang nak tak? kalau nak sebarang tempahan atau pertanyaan, hubungi saya yaa.. ^.^

Text